Kokemusten avulla inhimillistä politiikkaa

Off

Omat kokemukset auttavat asettumaan muiden asemaan ja tekemään päätöksiä sen pohjalta. Asetuin ehdolle, koska kotona jurnuttamalla harva asia muuttuu. Korkeakouluni olen käynyt elämän kautta. Neljä lasta ja viisi lastenlasta auttavat ymmärtämään lapsiperheiden tarpeita.

Yhdellä lapsenlapsella on Downin syndrooma, joka lisää ymmärrystä erityislapsiperheiden arjesta jatkuvine paperisotineen. Veljeni joutui pyörätuoliin yllättäen vuosi sitten. Hänen kunnassaan kotihoidon asiat ovat hyvässä kunnossa – se vähentää omaisten huolta ja tuskaa kotona pärjäämisestä. Huoli voisi siis olla kaksinverroin suurempaa. Tarvasjoen Hyvinvointikeskus on tarjonnut hyvän hoivan läheltä, silloin kun sitä tarvittiin.

Yrittäjinä ymmärrämme lainalaisuudet, ”ei voi syödä enemmän kuin tienaa”. Joskus yrittäminen ei onnistu kovistakaan ponnisteluista huolimatta. Elämän pitää jatkua tappioista huolimatta ja apua ja tukea pitää olla silloin saatavilla. Esikoisemme verkkokauppa alkoi muutamaa vuotta liian aikaisin ja hän valitsi velkojen maksun konkurssin tsijaan. Jos ei koskaan yritä, ei voi epäonnistua.

Politiikka ei ole kovin suuressa arvostuksessa, mutta sinulla on mahdollisuus muuttaa suuntaa. Liedossa on valtava joukko hyviä ehdokkaita, joten käytä ääni ja näytä!

Minna Hallanheimo

Minna Hallanheimo

Comments are closed.